Elektro 3000

je sinonim za sodobne elektro rešitve.

Smo ekipa strokovnjakov z različnih področij upravljanja z električno energijo.

Sedež našega podjetja je na naslovu Čermožiše 45A v Žetalah, manjši slovenski občini, ki leži na jugozahodnem delu Haloz.

Izvajanje naših storitev sloni na dolgoletni tradiciji. Podjetje uspešno posluje že od leta 2013, ekipa podjetja pa šteje več kot 17 let delovnih izkušenj na področju elektroinštalacij.

Praktično znanje združujemo z najnovejšo tehnologijo, kar nam omogoča kakovostno, a hkrati hitro in poceni izvedbo storitev. Zavedamo se, da so prenove ali gradnje objektov dragi projekti, zato se trudimo, da vam gremo nasproti tudi s ceno.

Ob izvedbi elektroinštalacij skrbimo tudi za izvedbo elektro meritev. Pri tem skladno s strokovnimi standardi preverjamo lastnosti, varnost, zanesljivost in funkcionalnost električnih inštalacij ter uporabo predpisanih gradbenih proizvodov. Prav tako projektiramo ustrezne sisteme za zaščito pred direktnim udarom strele. Preglede, preizkuse in meritve sistema opravljamo po njegovi končni izvedbi ali njegovih spremembah, rekonstrukcijah in popravilih, ter tudi periodično.

V zadnjih letih smo v podjetju pričeli z uvajanjem nove storitve – montažami sončnih elektrarn za samooskrbo gospodinjstev in poslovnih objektov z električno energijo. S postavitvami sončnih elektrarn vam pomagamo pri dodajanju vašega prispevka k blaženju onesnaženosti okolja in zmanjšanju stroškov mesečnih položnic. Posebno pozornost namreč posvečamo izračunu dobe povračila investicije.

Poslanstvo podjetja Elektro 3000 je ponujati kakovostne in cenovno ugodne elektro storitve. Stremimo k stalnem strokovnem izpopolnjevanju, pridobljeno znanje pa koristimo pri svojem vsakodnevnem delu. Strokovni pristop, ki je prilagojen potrebam strank, nam omogoča hitro in prvovrstno izvedbo vseh projektov.

Vizija podjetja je razširiti svoje dobro ime tudi na tuje trge, predvsem na trge vseh sosednjih držav, kasneje pa tudi na ostale evropske trge. Podjetje se želi pozicionirati kot zanesljiv ponudnik elektro storitev, ki spoštuje zastavljene roke, neguje odnose s svojimi strankami in skrbi za grajenje dolgoročno stabilne ekipe zaposlenih.

Zakaj izbrati nas?

let
izkušenj
1 +
stanovanjskih
objektov
1 +
poslovnih
objektov
1 +
zadovoljnih strank
1 +

Smo vas prepričali z našo zgodbo in bi nas želeli spoznati?
Pišite nam lahko tudi, če bi se želeli pridružiti naši ekipi.

Košarica